Dankwoord    |    Foto's    |    Wobbls    |    Muziekvereniging Sluiskil    |    Spieren voor Spieren                         Terug naar website Mobach Transport

Dankwoord

 

Allen die samen met ons het 90 jarig jubileum hebben gevierd willen wij langs deze weg hartelijk danken. Samen met jullie is het een onvergetelijke dag geworden. Speciale dank aan Harry, voor het voortreffelijk in goede banen leiden van deze dag; aan de familie en medewerkers van Dallinga voor de uitstekende verzorging; aan ‘Ein Prosit’ voor de mooie muzikale omlijsting; aan de firma Groosman en Drukkerij Elhapé, aan de Wobbls voor de geslaagde en spetterende show.
 

Ook dank voor alle leuke attenties die wij van u hebben gekregen. En uiteraard voor de donatie voor ‘Spieren voor Spieren’ wat gezamenlijk heeft geresulteerd in een totaalbedrag van € 1.800.
 

Daniëlle en Johan, bedankt voor de leuke foto’s! Henk, bedankt: de film is een geweldig aandenken geworden.

 
Familie Mobach

 


 

Van onze opdrachtgever H4A Bouw & Infra BV hebben wij ter ere van ons 90-jarig bestaan een geschenk mogen ontvangen, namelijk twee schilderijen van onze vrachtwagens, één uit het verleden en één van een huidige wagen - beiden in de entourage van de Zeeuws Vlaamse Asfalt Centrale. De schilderijen zijn gemaakt door de heer L.C. Poldervaart (www.auto-schilderij.nl). Wij danken de H4A voor dit bijzondere geschenk dat in ons kantoor te bewonderen is.

 

         

© 2010 Mobach Transport    |    Realisatie: Cross Media Groep